Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka składu chemicznego owoców pigwowca i ocena ich technologicznej przydatności dla przetwórstwa owocowo-warzywnego / Elżbieta Lesińska.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawa Habilitacyjna ; nr 100Publication details: Kraków : AR, 1986.Description: 118 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number URL Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170183 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 6 Nie udostępnia się Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. 1000169247
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112224
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 5 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103790
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (100) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092994
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000066828
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (100) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065201
Total holds: 0

Praca habilitacyjna wykonana w Zakładzie Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego.

Bibliogr. s. 101-114.

Streszcz. ang., ros.