Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : (badania modelowe) / Halina Gambuś.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 226Publication details: Kraków : Wydaw. AR, 1997.Description: 114 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Collection | Call number | Vol info | URL | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112155 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103802 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (226) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000092722 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000070019 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (226) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000065081 | |||||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 170186 (Browse shelf(Opens below)) | Nr 226 | Link to resource | 6 | Nie udostępnia się | Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. | 1000169250 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.
Bibliogr. s. 103-112.
Streszcz. ang.
