Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : (badania modelowe) / Halina Gambuś.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 226Publication details: Kraków : Wydaw. AR, 1997.Description: 114 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2004975750Inne nry kontrolne: (OCoLC)749735994 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info URL Copy number Status Notes Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112155
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103802
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (226) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092722
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070019
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (226) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065081
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170186 (Browse shelf(Opens below)) Nr 226 Link to resource 6 Nie udostępnia się Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. 1000169250
Total holds: 0

Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 103-112.

Streszcz. ang.