Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : (badania modelowe) / Halina Gambuś.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 226Szczegóły wydania: Kraków : Wydaw. AR, 1997.Opis: 114 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Kolekcja | Sygnatura | Nr tomu/części | URL | Numer kopii | Status | Uwagi | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112155 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103802 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (226) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000092722 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000070019 | |||||
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (226) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000065081 | |||||
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 170186 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Nr 226 | Link do zasobu | 6 | Nie udostępnia się | Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. | 1000169250 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WBiO Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.
Bibliogr. s. 103-112.
Streszcz. ang.
