Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : (badania modelowe) / Halina Gambuś.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 226Szczegóły wydania: Kraków : Wydaw. AR, 1997.Opis: 114 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2004975750Inne nry kontrolne: (OCoLC)749735994 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Kolekcja Sygnatura Nr tomu/części URL Numer kopii Status Uwagi Kod kreskowy
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112155
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103802
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (226) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000092722
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070019
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (226) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000065081
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170186 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Nr 226 Link do zasobu 6 Nie udostępnia się Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. 1000169250
Liczba zamówień: 0

Praca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 103-112.

Streszcz. ang.