Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ składników mąki sojowej na właściwości fizykochemiczne spożywczych preparatów białkowych z soi / Krzysztof Surówka.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; nr 232Publication details: Kraków : Wydaw. AR, 1997.Description: 88, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Collection Call number URL Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny Dedykacje i autografy 170188 (Browse shelf(Opens below)) Link to resource 6 Nie udostępnia się Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. 1000169252
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112432
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000103803
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (232) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092716
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000070003
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (232) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065093
Total holds: 0

Praca wykonana w ramach stypendium naukowego w Uniwersytecie Illinois w Urbana-Champaign (USA) oraz w Katedrze Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych AR w Krakowie.

Bibliogr. s. 79-88.

Streszcz. ang.

Surówka, Krzysztof
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 162245613