Wpływ składników mąki sojowej na właściwości fizykochemiczne spożywczych preparatów białkowych z soi / Krzysztof Surówka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Collection | Call number | URL | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | Dedykacje i autografy | 170188 (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 6 | Nie udostępnia się | Dedykacja od autorki dla prof. M. Kujawskiego. | 1000169252 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112432 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000103803 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (232) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000092716 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000070003 | ||||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (232) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000065093 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Praca wykonana w ramach stypendium naukowego w Uniwersytecie Illinois w Urbana-Champaign (USA) oraz w Katedrze Chłodnictwa i Koncentratów Spożywczych AR w Krakowie.
Bibliogr. s. 79-88.
Streszcz. ang.