Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Żywność, Jakość, TechnologiaPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004.Description: XI, 573 s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320429455
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093827 (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000096886
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093826 (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000096887
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093825 (Browse shelf(Opens below)) 14 Available 1000096888
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093834 (Browse shelf(Opens below)) 15 Available 1000096889
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093833 (Browse shelf(Opens below)) 16 Available 1000096890
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093832 (Browse shelf(Opens below)) 17 Available 1000096891
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093831 (Browse shelf(Opens below)) 18 Available 1000096892
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093830 (Browse shelf(Opens below)) 19 Available 1000096893
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093829 (Browse shelf(Opens below)) 20 Available 1000096894
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093828 (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000096845
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148024 II (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000065903
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148023 II (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000065902
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083577 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000065686
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083576 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000065687
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083575 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000065688
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083574 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000065634
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083570 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000065635
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083571 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000065636
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083572 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000065637
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 083573 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000065638
Total holds: 0

Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.

Grabowski, Tadeusz
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 162233138