Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320429455
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093827 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000096886 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093826 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000096887 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093825 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000096888 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093834 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000096889 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093833 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000096890 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093832 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000096891 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093831 (Browse shelf(Opens below)) | 18 | Available | 1000096892 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093830 (Browse shelf(Opens below)) | 19 | Available | 1000096893 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093829 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000096894 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093828 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000096845 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148024 II (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000065903 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148023 II (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000065902 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083577 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065686 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083576 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065687 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083575 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065688 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083574 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065634 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083570 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000065635 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083571 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000065636 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083572 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000065637 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083573 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000065638 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Książka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.