Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności : dla studentów II i III roku kierunku technologia żywności i żywienia człowieka / Ewa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater.
Material type:
TextPublication details: Lublin : Wydaw. Akademii Rolniczej, 2004.Edition: Wyd. 2Description: 182, [1] s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837259001X
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148073 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000066141 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Literatura s. 176-[178].
