Properties of water in foods / [red. t. Piotr P. Lewicki, Wanda Woźniak.
Material type:
TextLanguage: English Summary language: Polish Series: Acta Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie ; 77Publication details: Lublin : Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2002.Description: 185 s. : il., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 501217 II (77) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000066876 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn WL Close shelf browser (Hides shelf browser)
| 501186 III Forstmaschinen-Profi : deutsche forsttechnische Monatszeitschrift. | 501186 III Forstmaschinen-Profi : deutsche forsttechnische Monatszeitschrift. | 501186 III Forstmaschinen-Profi : deutsche forsttechnische Monatszeitschrift. | 501217 II (77) Properties of water in foods / | 501238 II The Journal of Wildlife Management / | 501238 II The Journal of Wildlife Management / | 501238 II The Journal of Wildlife Management / |
Bibliogr. przy pracach.
Publikacja dofinansowana przez Komitet Badań Naukowych
Streszcz. pol.
