Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej / Alicja Królak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389211203
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132366 I (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000069002 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000068850 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084900 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000068851 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084898 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000068742 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na s. red. błędny ISBN.