Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej / Alicja Królak.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389211203
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132366 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000069002 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 10 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000068850 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084900 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000068851 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084898 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000068742 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Na s. red. błędny ISBN.