Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Techniki przetwórstwa mięsa / Alicja Królak.

By: Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Hortpress, 2003.Description: 212 s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8389211157
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132365 I (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000069001
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 084897 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000068848
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000068849
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 24 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000068767
Total holds: 0

Bibliogr. s. 212.

Podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej.