Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości brzeczek i koncentratów słodowych otrzymanych z użyciem skrobi ziemniaczanej, ziarna pszenżyta i jęczmienia jako zamienników słodu / Józef Błażewicz ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 491 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 217Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2004.Description: 94 s. : wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2005947721Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412894200 Other title:
  • Properties of malt worts and concentrates obtained with the use of potato tarch, triticale and barley grain as malt supplementation [Added title page title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (217) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000068788
Total holds: 0

W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 491.

Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 83-92.

Streszcz. ang.