Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Principles of enzymology for the food sciences / John R. Whitaker.

By: Material type: TextTextSeries: Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc ; 61Publication details: New York [etc.] : Marcel Dekker, cop. 1994.Edition: 2nd edDescription: [4], XV, 625 s. : il., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 0824791487
NUKAT: zz2005935953Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412907621 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148335 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 14.09.2026 1000069166
Total holds: 0

Ozn. nr serii wg CIP i zestawienia vol. serii.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Whitaker, John R.