Gospodarka i rachunkowość w gastronomii / Zofia Mielczarczyk, Beata Urbańska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302083119
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148377 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000069930 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069692 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085300 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069693 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085298 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069694 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085296 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069604 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085297 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000069605 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Podręcznik do nauki gospodarki i rachunkowości przedsiębiorstw gastronomicznych w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.