Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości biotechnologiczne wybranych enzymów proteolitycznych pochodzenia mikrobiologicznego o potencjalnym znaczeniu w technologii mleczarstwa / Józefa Chrzanowska ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 284 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 141Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 1996.Description: 50 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2005890474Inne nry kontrolne: (OCoLC)749733827 Other title:
  • Biotechnological properties of selected proteolytic enzymes of microbial origin and their potential application in dairy processing [Added title page title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (141) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000070369
Total holds: 0

W serii gł.: nr 284.

Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 41-48.

Streszcz. ang.