Baner ze zdjęciem biblioteki

Charakterystyka biofizykochemiczna i właściwości żelujące precypitatów aktomiozyny mięśni kurcząt / Wiesław Kopeć ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 341 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 158Publication details: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1998.Description: 128 s. : fot., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Biochemical and biophysical characteristics and gelling properties of actomyosin precipitates from chicken muscles [Added title page title]
Total holds: 0

W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 341.

Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 95-102.

Streszcz. ang.