Charakterystyka biofizykochemiczna i właściwości żelujące precypitatów aktomiozyny mięśni kurcząt / Wiesław Kopeć ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 341 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 158Publication details: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1998.Description: 128 s. : fot., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Biochemical and biophysical characteristics and gelling properties of actomyosin precipitates from chicken muscles [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (158) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070379 |
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 341.
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 95-102.
Streszcz. ang.
