Charakterystyka składu enancjomerów w wybranych aromatach naturalnego pochodzenia i jej wykorzystanie w kontroli autentyczności tych aromatów / Renata Zawirska-Wojtasiak.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 352Publication details: Poznań : Wydaw. Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2004.Description: 98 s. : rys., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154371 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000070634 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 87-96.
Streszcz. ang.
