Wpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt = The effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat / Eryk Adamczyk ; Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 16Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AR, 1979.Description: 37 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (16) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000071540 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 31-35.
Streszcz. ang., ros.
