Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt = The effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat / Eryk Adamczyk ; Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 16Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AR, 1979.Description: 37 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2005854568Inne nry kontrolne: (OCoLC)69463977 Other title:
  • Effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (16) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000071540
Total holds: 0

Bibliogr. s. 31-35.

Streszcz. ang., ros.