Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych / Agnieszka Kita ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 240 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 537Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.Description: 65 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Effects of some technological parameters on the quality of fried snack products [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (240) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000078084 |
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 537.
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 55-63.
Streszcz. ang.
