Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych / Agnieszka Kita ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 240 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 537Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.Description: 65 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2006953965Inne nry kontrolne: (OCoLC)749943749 Other title:
  • Effects of some technological parameters on the quality of fried snack products [Added title page title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (240) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000078084
Total holds: 0

W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 537.

Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 55-63.

Streszcz. ang.

Kita, Agnieszka