Technologia mięsa drobiowego : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego ; [aut. Tadeusz Grabowski et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320416639
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140194 II (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000044457 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140193 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000044456 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 066504 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000020606 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 066505 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000020605 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 17 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138443 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 066503 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000015740 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 070954 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000000676 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Wyd. 1 i 2 pt. Technologia drobiu.
Bibliogr. porzy rozdz. Indeks.