Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak ; [aut. Duda Grażyna et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.Description: 202 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372448124
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149251 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000082355
Total holds: 0

Lista aut. na s. 5-6.

Bibliogr. przy rozdz.

Nowak, Dorota
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.