Sprzężony kwas linolowy (CLA) jako czynnik żywieniowy modyfikujący profil kwasów tłuszczowych i kształtujący właściwości prozdrowotne produktów pochodzenia zwierzęcego = Conjugated linoleic acid (CLA) as a nutrient affecting fatty acid profile and enhancing health-related properties of animal products / Beata Szymczyk ; Instytut Zootechniki. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8360127255
- Conjugated linoleic acid (CLA) as a nutrient affecting fatty acid profile and enhancing health-related properties of animal products
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149356 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000082831 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
U dołu s. tyt. i okł.: podsumowanie prac wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej.
Bibliogr. przy pracach.
Tekst częśc. ang.
Streszcz. pol. przy pracach.