Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia ekstrudowanych produktów zbożowych z dodatkiem białek zwierzęcych i roślinnych / Marek Wianecki.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 241Szczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, 2007.Opis: 111 s. ; il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy: Uwaga dotycząca dysertacji: Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2007.

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie, 2007.

Bibliogr. s. 98-109.

Streszcz. ang.