Bibliografia Publikacji z Zakresu Żywności Pochodzenia Zwierzęcego (Bez Mleka i Jego Przetworów) za Rok ... / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Sekcja Technologii Mięsa ; [oprac. Stanisław Popek].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1995 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1996 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1997-2000 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | 501685 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Sygn. topograficzna: M-96 | Nie wypożycza się |
Liczba zamówień: 0