Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2007.Edition: Wyd. 5 zmDescription: 233, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320432732
  • 9788320432725
Other title:
  • Składniki żywności
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089331 (Browse shelf(Opens below)) 18 Available 1000084584
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089332 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084585
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089333 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084586
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089348 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000084529
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089347 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000084530
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089346 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000084531
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089345 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000084532
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089344 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000084533
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089343 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000084534
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089342 (Browse shelf(Opens below)) 7 Available 1000084535
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089341 (Browse shelf(Opens below)) 8 Available 1000084536
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089340 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000084537
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089339 (Browse shelf(Opens below)) 10 Available 1000084538
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089338 (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000084539
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089337 (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000084540
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089336 (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000084541
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089335 (Browse shelf(Opens below)) 14 Available 1000084542
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089334 (Browse shelf(Opens below)) 15 Available 1000084543
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089330 (Browse shelf(Opens below)) 16 Available 1000084544
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 089329 (Browse shelf(Opens below)) 17 Available 1000084545
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149570 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 21 Available 1000084763
Total holds: 0

Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.