Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 1, Składniki żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Emilia Barbara Cybulska [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320432732
- 9788320432725
- Składniki żywności
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089331 (Browse shelf(Opens below)) | 18 | Available | 1000084584 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089332 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084585 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089333 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084586 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089348 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084529 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089347 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000084530 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089346 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000084531 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089345 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000084532 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089344 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000084533 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089343 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000084534 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089342 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000084535 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089341 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000084536 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089340 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000084537 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089339 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000084538 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089338 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000084539 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089337 (Browse shelf(Opens below)) | 12 | Available | 1000084540 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089336 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000084541 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089335 (Browse shelf(Opens below)) | 14 | Available | 1000084542 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089334 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000084543 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089330 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000084544 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089329 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Available | 1000084545 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149570 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 21 | Available | 1000084763 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.