Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].
Contributor(s): Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320432756
- 9788320432725
- Sacharydy, lipidy i białka
Item type | Current library | Call number | Vol info | Status | Date due | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149575 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | Available | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089356 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089357 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089361 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089360 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089359 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089355 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089354 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089353 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089352 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089351 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089350 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089349 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089368 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089367 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089366 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089365 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089364 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089363 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089362 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 089358 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | Available |
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
- VIAF ID: 133989924