Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zmiany w sektorze żywnościowym po rozszerzeniu UE / [red. Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Iwona Szczepaniak ; tł. Witold Czartoryski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Series: Ekonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej ; nr 57Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007.Description: 270, [2] s. : il., err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389666932
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dokument dostępny również online.

Pracę zrealizowano w ramach tematów: Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa oraz Wpływ funduszy strukturalnych Unii Europejskiej na rozwój regionów wiejskich w pierwszych latach członkostwa. Ogólna koncepcja wsparcia tego rozwoju w latach 2007-2013 środkami funduszy strukturalnych i funduszu kohezji.

Na okł. : Program wieloletni 2005-2009.

Materiały na konferencję w Wigrach w dniach 13-16 czerwca 2007 r.

Bibliogr. przy większości prac.

Dokument dostępny również online.

Tł. art. zagranicznych z jęz. ang.

Szczepaniak, Iwona
  • Field of activity: Ekonomia.
  • VIAF ID: 101743218