Zmiany w sektorze żywnościowym po rozszerzeniu UE / [red. Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek, Iwona Szczepaniak ; tł. Witold Czartoryski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389666932
- Dokument dostępny również online.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149551 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000084653 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Pracę zrealizowano w ramach tematów: Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa oraz Wpływ funduszy strukturalnych Unii Europejskiej na rozwój regionów wiejskich w pierwszych latach członkostwa. Ogólna koncepcja wsparcia tego rozwoju w latach 2007-2013 środkami funduszy strukturalnych i funduszu kohezji.
Na okł. : Program wieloletni 2005-2009.
Materiały na konferencję w Wigrach w dniach 13-16 czerwca 2007 r.
Bibliogr. przy większości prac.
Dokument dostępny również online.
Tł. art. zagranicznych z jęz. ang.