Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów / [kom. nauk. Włodzimierz Bednarski et al.] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Wydział Nauki o Żywności [et al.].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski, angielski Szczegóły wydania: Olsztyn : [s.n.], 2007 Opis: 290 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, 38
Tematy: