Raclette i fondue : potrawy z całego świata, od raclette à la lorraine po fondue z tofu, sosy i dipy, marynaty, koktajle / [aut. Cornelia Adam et al. ; zdj. Rolf Seife ; tł. Małgorzata Chudzik ; red. prowadzący Sławomira Gibka].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373196048
- Tyt. oryg.: Raclette & fondue
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 56 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000085049 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157959 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000085050 |
Total holds: 0