Receptury klasztorne : co się w klasztornej kuchni wyrabiało [...] / zebr., zrymował, spróbował - i przeżył Jacek Kowalski ; a półprodukty wyrysował Piotr Łysakowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8388481673
- Receptury klasztorne dla duszy i ciała [Cover title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157957 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000085092 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 52 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000085093 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na okł. podtyt.: nalewki, wina, miody, ratafie, piwa, likiery, rosolisy, zupy, mięsiwa, ryby, pasztety, pierogi, grzyby, sosy, pierniki, kutie, baby, strucle, kołacze, mazurki, powidła, kompoty, marmolady, konfitury, soki...
Nazwa drugiego wydawcy wg ISBN.
W części nakł. bark tyt. na okł.: Receptury klasztorne dla duszy i ciała oraz brak podtytułu.
W części nakł. na okł.: Tradycyjną kuchnię dla duszy i ciała poleca Krystyna Feldman.