Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Receptury klasztorne : co się w klasztornej kuchni wyrabiało [...] / zebr., zrymował, spróbował - i przeżył Jacek Kowalski ; a półprodukty wyrysował Piotr Łysakowski.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Fundacja Świętego Benedykta : Klub Książki Katolickiej, cop. 2005.Description: 351, [5] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8388481673
Other title:
  • Receptury klasztorne dla duszy i ciała [Cover title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 157957 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000085092
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ng 52 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000085093
Total holds: 0

Na okł. podtyt.: nalewki, wina, miody, ratafie, piwa, likiery, rosolisy, zupy, mięsiwa, ryby, pasztety, pierogi, grzyby, sosy, pierniki, kutie, baby, strucle, kołacze, mazurki, powidła, kompoty, marmolady, konfitury, soki...

Nazwa drugiego wydawcy wg ISBN.

W części nakł. bark tyt. na okł.: Receptury klasztorne dla duszy i ciała oraz brak podtytułu.

W części nakł. na okł.: Tradycyjną kuchnię dla duszy i ciała poleca Krystyna Feldman.