Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych. Cz. 2-7 / Maria Łoś-Kuczera, Janina Piekarska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1988.Description: 495, [1] s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320011108
NUKAT: zz2007891941Inne nry kontrolne: (OCoLC)749901520 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 126272 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2-7 4 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000107764
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 127494 II (Browse shelf(Opens below)) Cz. 2-7 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000085929
Total holds: 0

Część 1 pt. "Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych" ukazała się w r. 1983.

Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.