Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych. Cz. 2-7 / Maria Łoś-Kuczera, Janina Piekarska.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1988.Description: 495, [1] s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8320011108
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 126272 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2-7 | 4 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000107764 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 127494 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2-7 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000085929 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Część 1 pt. "Skład i wartość odżywcza produktów spożywczych" ukazała się w r. 1983.
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.
