Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych : przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego / Angelika Płóciennik-Ociepka, Lena Wardenga.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Biblioteka Magazyn Przemysłu MięsnegoPublication details: Katowice: Wydawnictwo Elamed, 2007.Description: 239 s. ; 21 cm. + dysk optyczny (CD-ROM)Content type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788392516217
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132603 I (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000087379
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 54 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000087193
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 28 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000087208
Total holds: 0