Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia przetwórstwa mięsa : w pytaniach i odpowiedziach / Adam Olszewski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2008.Description: 358, [1] s., [24] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320433661
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104725 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000136075
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 149891 II (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000088622
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 091241 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000088443
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 091240 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000088444
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 091242 (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 04.06.2025 1000088266
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 30 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000088288
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.