Technologia przetwórstwa mięsa : w pytaniach i odpowiedziach / Adam Olszewski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320433661
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104725 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136075 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 149891 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000088622 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 091241 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000088443 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 091240 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000088444 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 091242 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Checked out | 04.06.2025 | 1000088266 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 30 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000088288 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.