Żywność regionalna na tle współczesnych trendów produkcji żywności w Polsce i w Europie : materiały konferencji naukowej, Kraków, 16-17 czerwca 2003 r. / kom. nauk. Mieczysław Pałasiński [et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Akademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Wydział Technologii Żywności.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8390755351
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0105299 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000139763 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0105300 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000139764 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0105301 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000139765 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155646 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136650 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155211 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133944 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 31 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000090447 |
Total holds: 0
Zawiera streszczenia ref.