Baner ze zdjęciem biblioteki

Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition / Marek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish, English Summary language: Polish Publication details: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2008.Description: 52, [52] s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx001153512Inne nry kontrolne: (OCoLC)750121372 Other title:
  • Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150059 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000090677
Total holds: 0

S. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej".

Część publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach.

Bibliogr. s. 39-49 i przy pracach.

Część publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol.