Poprawa stabilności oksydacyjnej kwasów tłuszczowych i cholesterolu oraz wartości dietetycznej mięsa wieprzowego na drodze żywieniowej = Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition / Marek Pieszka ; Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy. Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.
Material type:
TextLanguage: Polish, English Summary language: Polish Publication details: Kraków : Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 2008.Description: 52, [52] s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Improvement of fatty acid and cholesterol oxidative stability and dietetic value of pork through nutrition
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150059 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000090677 |
S. tyt.: "Podsumowanie prac naukowych wchodzących w skład rozprawy habilitacyjnej".
Część publikacji stanowią reprinty artykułów drukowanych w różnych czasopismach.
Bibliogr. s. 39-49 i przy pracach.
Część publikacji w jęz. ang., pojedyncze streszcz. pol.
