Meat science, milk science and technology / ed. by H. R. Cross and A. J. Overby.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0444425780
- 0444418369
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 116993 III (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000091821 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
116990 III Tablice do rozwiązywania zadań z geodezji wyższej na elipsoidzie Krasowskiego / | 116991 III Grazing animals / | 116992 III Parasites, pests, and predators / | 116993 III Meat science, milk science and technology / | 116994 III Feed science / | 116995 III Bioclimatology and the adaptation of livestock / | 116996 III Sheep and goat production / |
Bibliogr. przy rozdz. Indeksy.