Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Tradycyjne wędzenie : wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu i ryb / [oprac.] Eleonora Trojan, Julian Piotrowski.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Wydawnictwo AA, [ca 2008].Description: 95 s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788361060307
NUKAT: xx001206655Inne nry kontrolne: (OCoLC)297666625 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132675 I (Browse shelf(Opens below)) 5 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000092502
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nh 20 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000074006
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 092218 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000092361
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 092217 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000092377
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna St 21 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000092378
Total holds: 0

S. tyt.: Szczegółowe wskazówki na temat utrwalania mięs: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokładnymi recepturami.

S. tyt.: Domowy wyrób.

Bibliogr. s. 95.