Tradycyjne wędzenie : wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny, dziczyzny, drobiu i ryb / [oprac.] Eleonora Trojan, Julian Piotrowski.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Wydawnictwo AA, [ca 2008].Description: 95 s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788361060307
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132675 I (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000092502 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nh 20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000074006 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 092218 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000092361 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 092217 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000092377 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | St 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000092378 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
S. tyt.: Szczegółowe wskazówki na temat utrwalania mięs: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokładnymi recepturami.
S. tyt.: Domowy wyrób.
Bibliogr. s. 95.
