Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371604973
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130666 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133541 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150214 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000093488 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Dla technologów zatrudnionych w przemyśle mięsnym, rybnym garmażeryjnym oraz koncentratów spożywczych, a także dla studentów różnych studiów związanych z technologią żywności.