Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008.Edition: Wyd. 2 uzup. i poszerzDescription: 320, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788371604973
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 18 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130666
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 01 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133541
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150214 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000093488
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla technologów zatrudnionych w przemyśle mięsnym, rybnym garmażeryjnym oraz koncentratów spożywczych, a także dla studentów różnych studiów związanych z technologią żywności.