Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.Description: 167, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375830200
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000097347
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093946 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000097348
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 36 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000097366
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 37 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000097367
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 093947 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000097284
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 150351 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000095265
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.