Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa / pod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2009.Edition: Wyd. 4, dodrDescription: 535, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788320434958
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 150500 II (Browse shelf(Opens below)) | 25 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000097237 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093702 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000096655 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093701 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000096656 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093700 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000096657 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093699 (Browse shelf(Opens below)) | 7 | Available | 1000096658 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093708 (Browse shelf(Opens below)) | 8 | Available | 1000096659 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093707 (Browse shelf(Opens below)) | 9 | Available | 1000096660 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093706 (Browse shelf(Opens below)) | 10 | Available | 1000096661 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093705 (Browse shelf(Opens below)) | 11 | Available | 1000096662 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093697 (Browse shelf(Opens below)) | 13 | Available | 1000096664 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093695 (Browse shelf(Opens below)) | 15 | Available | 1000096666 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093694 (Browse shelf(Opens below)) | 16 | Available | 1000096667 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093693 (Browse shelf(Opens below)) | 17 | Checked out | 02.03.2026 | 1000096668 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000096669 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093703 (Browse shelf(Opens below)) | 19 | Available | 1000096670 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093713 (Browse shelf(Opens below)) | 20 | Available | 1000096671 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093712 (Browse shelf(Opens below)) | 21 | Available | 1000096672 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093711 (Browse shelf(Opens below)) | 22 | Available | 1000096673 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093698 (Browse shelf(Opens below)) | 24 | Available | 1000096675 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 37 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000096573 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 36 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000096574 | ||
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 093709 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000096490 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Podręcznik dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz uczniów średnich szkół gastronomicznych.
