Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Testing methods in food microbiology / ed. by István Kiss ; [transl. by E. Farkas ; eng. text revised by Károly Vas].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: English Original language: Hungarian Series: Developments in Food Science ; 6Publication details: Budapest : Akadémiai Kiadó ; Amsterdam [etc.] ; Elsevier, 1984.Description: 447 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9630532247
Other title:
  • Tyt. oryg.: Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 114497 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000101838
Total holds: 0

Bibliogr. s. 424-437. Indeks.