Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z technologii żywności : technologie kierunkowe / pod red. Andrzeja Jarczyka ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: T. Haber et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : SGGW-AR, 1985.Edition: Wyd. 3 uzupDescription: 359 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300019871
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120330 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000103412
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 120331 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000103413
Total holds: 0

Bibliogr. przy ćwiczeniach.