Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologiczne aspekty mleka surowego stabilizowanego układem laktoperoksydazy / Mieczysław Zając.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza ; 83Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1988.Opis: 52 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300021507
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 063346 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000019292
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 46-50.

Streszcz. ang.

Zając, Mieczysław
  • Obszar działalności: Mikrobiologia.
  • VIAF ID: 164413016