Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Badania zmian jakości mięsa wieprzowego normalnego i wadliwego (PSE i DFD) w procesie autolizy w zależności od temperatury składowania / Irena Sobina.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawy Habilitacyjne i Monografie - Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie im. Michała Oczapowskiego ; 1Szczegóły wydania: Olsztyn: Wydawnictwo ART, 1998.Opis: 98, [2] s. : il. ; 23 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2006807907Inne nry kontrolne: (OCoLC)749612917 Tematy: Uwaga dotycząca dysertacji: Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, 1998.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 22 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000113367
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 501273 II (1, 562) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000108483
Liczba zamówień: 0

Na okł. nazwa serii: Rozprawy i Monografie.

Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, 1998.

Bibliogr. s. 86-96.

Streszcz. ang.