Badania zmian jakości mięsa wieprzowego normalnego i wadliwego (PSE i DFD) w procesie autolizy w zależności od temperatury składowania / Irena Sobina.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Habilitacyjne i Monografie - Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie im. Michała Oczapowskiego ; 1Publication details: Olsztyn: Wydawnictwo ART, 1998.Description: 98, [2] s. : il. ; 23 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113367 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 501273 II (1, 562) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000108483 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na okł. nazwa serii: Rozprawy i Monografie.
Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, 1998.
Bibliogr. s. 86-96.
Streszcz. ang.
