Baner ze zdjęciem biblioteki

Badania zmian jakości mięsa wieprzowego normalnego i wadliwego (PSE i DFD) w procesie autolizy w zależności od temperatury składowania / Irena Sobina.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy Habilitacyjne i Monografie - Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie im. Michała Oczapowskiego ; 1Publication details: Olsztyn: Wydawnictwo ART, 1998.Description: 98, [2] s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2006807907Inne nry kontrolne: (OCoLC)749612917 Subject(s): Dissertation note: Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, 1998.

Na okł. nazwa serii: Rozprawy i Monografie.

Rozprawa habilitacyjna. Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn, 1998.

Bibliogr. s. 86-96.

Streszcz. ang.