Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Materiały do ćwiczeń z przetwórstwa mięsa dla studentów Wydziału Technologii Żywności / Ewelina Węsierska [et al.] ; Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, 2010.Description: 164 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788392968689
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 119710 III (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000106512
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 03 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000106485
Total holds: 0

Bibliogr. przy niektórych ćwicz.