Baner ze zdjęciem biblioteki

Lebensmittel-Wissenschaft+Technologie : internationale Zeitschrift für Chemie, Biochemie, Mikrobiologie und Technologie der Lebensmittelverarbeitung.

Contributor(s): Material type: Continuing resourceContinuing resourceLanguage: German, English, French Publication details: Zürich : Forster-Verlag AG, 1968-.Description: 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISSN:
  • 0023-6438
Other title:
  • okł. : LWT Vol. 2, no. 1 (1969)
  • okł. : Food Science+Technology Vol. 2, no. 1 (1969)
  • okł. : Science+Technologie Alimentaire Vol. 2, no. 1 (1969)
  • Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie Vol. 31, No. 7 (1998) [Parallel title]
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Status Date due Barcode Item holds
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Browse shelf(Opens below)) Vol.2 1969 Nr 1-3 Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Browse shelf(Opens below)) Vol.3 1970 Nr 4 Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Browse shelf(Opens below)) Vol.4 1971 Nr 2,5-6 Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Browse shelf(Opens below)) Vol.5 1972 Nr 1,2,6 Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Browse shelf(Opens below)) Vol.6 1973 Nr 2,3,5-6 Nie wypożycza się
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Browse shelf(Opens below)) Vol.7 1974 Nr 3,5 Nie wypożycza się
Total holds: 0

Od Vol. 29 (1996) zm. adresu wyd. : London : Academic Press.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Tekst w j. niem., franc.

Od Vol. 5 (1972) Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie.