Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Lebensmittel-Wissenschaft+Technologie : internationale Zeitschrift für Chemie, Biochemie, Mikrobiologie und Technologie der Lebensmittelverarbeitung.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: Wydawnictwo ciągłeWydawnictwo ciągłeJęzyk: niemiecki, angielski, francuski Szczegóły wydania: Zürich : Forster-Verlag AG, 1968-.Opis: 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISSN:
  • 0023-6438
NUKAT: ga98630557Inne nry kontrolne: (OCoLC)749231967 Inny tytuł:
  • okł. : LWT Vol. 2, no. 1 (1969)
  • okł. : Food Science+Technology Vol. 2, no. 1 (1969)
  • okł. : Science+Technologie Alimentaire Vol. 2, no. 1 (1969)
  • Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie Vol. 31, No. 7 (1998) [Tytuł równoległy]
Tematy: Zasoby online: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Status
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Vol.2 1969 Nr 1-3 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Vol.3 1970 Nr 4 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Vol.4 1971 Nr 2,5-6 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Vol.5 1972 Nr 1,2,6 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Vol.6 1973 Nr 2,3,5-6 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu
Czasopisma Czasopisma Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Vol.7 1974 Nr 3,5 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu
Liczba zamówień: 0

Od Vol. 29 (1996) zm. adresu wyd. : London : Academic Press.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Tekst w j. niem., franc.

Od Vol. 5 (1972) Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie.