Lebensmittel-Wissenschaft+Technologie : internationale Zeitschrift für Chemie, Biochemie, Mikrobiologie und Technologie der Lebensmittelverarbeitung.
Rodzaj materiału:
Wydawnictwo ciągłeJęzyk: niemiecki, angielski, francuski Szczegóły wydania: Zürich : Forster-Verlag AG, 1968-.Opis: 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0023-6438
- okł. : LWT Vol. 2, no. 1 (1969)
- okł. : Food Science+Technology Vol. 2, no. 1 (1969)
- okł. : Science+Technologie Alimentaire Vol. 2, no. 1 (1969)
- Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie Vol. 31, No. 7 (1998) [Tytuł równoległy]
- Dostępne również w formie elektronicznej.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Status | |
|---|---|---|---|---|---|
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol.2 1969 Nr 1-3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol.3 1970 Nr 4 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol.4 1971 Nr 2,5-6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol.5 1972 Nr 1,2,6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol.6 1973 Nr 2,3,5-6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | |
Czasopisma
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol.7 1974 Nr 3,5 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Od Vol. 29 (1996) zm. adresu wyd. : London : Academic Press.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Tekst w j. niem., franc.
Od Vol. 5 (1972) Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie.
